неделя, 10 август 2014 г.

Модерни бижута за лятото

Това лято определено не е като другите. Какво имам впредвид ли? Ами просто постоянно вали, един ден дъжд, а на другия слънце и жега. Въпреки това все пак си е лято. Това означава че дъжда ще спре рано или късно и ще остане само слънцето. А всички ние знаем колко е приятно нежните и топли слънчеви лъчи да н игалят по цялото тяло, нали? Всички харесваме лятото, защото можем да го прекараме на открито, топло е , хубаво е, всички са почти голи и се радват на красотата на своите тела. Множество нови и приятни запознанства, емоции и прекрасни моменти, които ще помним дълго време. Това всичко е лятото. Освен летните дрехи е важно да се обърне внимание на всички тези аксесоари и бижута, които придават летен вкус на нашата визия и ни правят да изглеждаме още по-прекрасни и привлекателни.

Ако си говорим за модни тенденции, трябва да е ясно, че те винаги се променят и то доста бързо. Така е и сега. Лятото не прави изключение, към момента обаче са сякаш модерни всякакви бижута, които са направени от мъниста в различни цветове. Изключително актуални и разпространени, може да ги открием по колиета, но най. често срещаме гривни с такива цветни мъниста. Не е тайна, че изглеждат много добре. Подобни модели може да откриете от септември месец в онлайн магазинът за бижута TvoetoBiju.com.

Подобен тип гривни се различават с различните си мъниста, те биват многообразни цветове, но и размери, не са рядкост и по-големи мъниста с голям диаметър. Гривните с мъниста например не са изработени само от такива, но включват и други интересни орнаменти, това най-често са сребърни фигурки на животни, различни сърчица, букви или всякакви други добре изглеждащи символи. Не са рядкост кръстове и други подобни елементи. Тези гривни са много шарени и свежи, подходящи са да се носят всеки ден или по специален повод. Наистина стоят много добре на дамска ръка и сякаш подмладяват собственичката на гривната.


Изключителен хит през лятото са и колиетата и то най-вече тези с елементи Сваровски. Създадени от верижка и специфична висулка в различна форма. Самата висулка съдържа елементите или кристалите Сваровски, в зависимост от размера и цвета на кристала се определя и цената. Разнообразието е голямо, защото висулките биват всякакви и наистина изглеждат доста добре. Вероятността да си харесате подобно бижу с елементи Сваровски е наистина голяма.

Накъде без летните винтидж обици, които се характеризират със своята невероятно ниска цена, но същевременно и със стилната си визия. Това са обеци, изработени от нормални материали, не те съдържат злато, сребро или скъпи кристали, но за сметка на това са изклячително леки и приятни за носене, подходящи са за всеки ден и всички хора могат да си ги позволят заради ниската цена. В момента подобен вид украшения са изключително популярни не само в България, но и в целият свят.


Важното при изборът на бижу е , то да ви хареса и да достави радост. Затова не гледайте толкова цената, а просто си купете нещо, което мислите, че ще ви стои добре и ще накара Вас и другите около Вас да се усмихват!

Няма коментари:

Публикуване на коментар