четвъртък, 7 август 2014 г.

Ръчно изработени бижута

Напоследък много хора започнаха да харесват , а някои и да правят разбира се- бижута. Но на какво се дължи това? Ръчно изработените модели се превърнаха в безспорен хит, а много млади момичета започнаха да ги изработват, защото това им доставя удоволствие и същевременно носи по някой лев в джоба. Понякога те са твърде големи, спокойно можем да ги наречем индивидуални или пък по-скоро твърде украсени, като произведение на изкуството, отново говорим за бижута, тук грешка няма! Аксесоарите  идрехите са важни за визията на една жена, но бижутата вече са друго нещо. Безспорно от множество години те са предпочитана покупка за жените, но и не само за тях. Хората харесват бижута това е факт. Дали ще е гривна, накит или обеци, няма значение. Тези украшения ни придават някак си една скрита красота. Благодарение на тях лесно можем да направим добро впечатление на определен повод или събитие.


Трудно хората си се представят без бижута, сякаш няма да изглеждат по същия начин. Е разбира се, ако отидем без дрехи на някое парти, то всички ще забележат със сигурност, при бижутата ситуацията е подобна, но може би не чак толкова фрапантна. Те също са изключително важни и оставят добро впечатление на хората, като ни видят, но все пак не са толкова забележими колкото самите дрехи. Ако гледаме на модата и обличането ни като на готвене, то спокойно можем да кажем, че бижутата това са подправките. Всички знаем, че са малки и не се слага по много от тях, но същевременно без тях няма да ни е вкусно нали така? Всяко ястие има нужда поне от малко сол или черен пипер. Същото е и в модата, без значени екакво се облекли, дали уникално стилна дълга рокля, или разчитаме на небрежна визия с тениска и дънки, или пък дори сме на плажа по бански, то ние винаги имаме нужда от гривни, колиета и други бижута. Просто защото те придават една женственост на нашата визия. Ако щете дори нежност го кажете. А всяка жена трябва да изглежда поне малко нежна, нали така?


Ръчно изработените бижута не са за всеки, те не са съставени от известни дизайнери и в повечето случаи не струват цяло състояние. Изглеждат добре и могат да се носят всеки ден, край морето или плажа. Не се влияят толкова от модата, а по-скоро от вашите желания. Може да бъдат изработени от евтини или от по-скъпи материали, в зависимост от това, какво искате. Бижутата могат да бъдат големи или по-малки. Ако носите по-голямо кат оразмер бижу обаче, трябва да имате по-изчистени дрехи. Това е общо правило в индустрията. Ръчно изработените бижута не са само за млади, но и за всякакви хора. Те стоят много различно и определено интересно. Това се отнася и за по-големите като размер бижута. При избор на бижу е важно да решим какъв размер ще бъде то. Ако е по-голямо, например колие, то може да носим само това бижу, за да не се получи претрупване, но пък ако имаме по-малко бижу е добре да го комбинираме с друго такова.

Така изключително популярни към момента, особено за подарък са комплекти от кристални обеци и колие. Всички те са разбира се с малки размери, но се съчетават доста добре, особено ако са в еднаква цветова гама. Освен хубави бижута, за да изглеждате добре Ви трябва и малко въображение, но няма как, без него просто нещата са невъзможни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар